Gevaarlijke verkeerssituatie

Gevaarlijke verkeerssituatie

De werkgroep ontving zopas deze brief in verband met de gevaarlijke verkeerssituatie in de Scheestraat (naam en adres van de schrijver bekend).

Deze klacht is geen alleenstaand geval : meer en meer mensen maken hun beklag over het feit dat Levenlust op die plaats het openbare domein in beslag neemt zonder rekening te houden met de andere gebruikers. De werkgroep overweegt om bij de gemeenten Lennik en Dilbeek een klacht in te dienen in verband met deze onveilige verkeerssituatie. Wordt dus vervolgd.

Verder kan de opbouw en het gebruik dat van de nieuwe “passerelle” gemaakt wordt, de indruk doen ontstaan dat Levenlust, de annulatie van het RUP-Levenslust ten spijt, stiekem stapje voor stapje, zijn plan doorzet om het domein te splitsen en daarbij slechts een beperkte ruimte (met onpraktische ingang aan de “passerelle”) te weerhouden voor het opvoedingwerk. Het andere deel van het domein wordt dan “gevaloriseerd” voor/door derden. (lees “op termijn verkaveld en te gelde gemaakt”). Dat was precies de indruk van de “verborgen doelststelling” die het, ondertussen verworpen, RUP in de ruime omgeving naliet.

Aaanvullende informatie en/of reacties kan u doorgeven via de pagina “Reacties” hieronder. Of via mail aan adres    BurenLevenslust@telenet.be , of  Info@NatuurbehoudLevenslust.be

Bij voorbaat dank !

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *